Loading...

Cocktails op jouw locatie

🍹 Kleurrijke cocktails maken elke fiësta tot een succes. Het brengt je gasten in een ongelofelijke fijne sfeer en het verhoogd enorm de beleving van je event. Viva la Mexico beheerst de kunst van het creëren 🎆 van de meest verfijnde cocktails tot in de puntjes.

Je kan ons inhuren mét of zonder cocktailbar. Wil je het groot aanpakken? We hebben wel 7 cocktail-barren in bezit en kunnen zo op verschillende locaties uitserveren. Bijvoorbeeld om bij drukte rijen te spreiden. Of wellicht wil je bij de ene cocktail-bar alcohol vrij gaan (Mocktail) en bij de andere juist alleen maar met alcohol. Of een speciale fruitbar met verse sapjes en smoothies. De opties zijn eindeloos.

We hebben zelfs een speciale koffie-bar waarvanuit we koffie cocktails kunnen schenken (Espresso martini met Mexicaanse Kahlúa) of je event kunnen voorzien met Barista koffie.

Professionele cocktails op jouw event:

Een compleet aanbod

Of het nu gaat om van🪄 kleur-wisselende cocktails of een frozen margaritha op basis van 🍓 verse aardbeien met een in echt🍋 limoensap gedoopte zout-rand op een 💎 juweeltje van een sophisticated 🍸 cocktail-glas: wij verzorgen het voor je!

👉🏼 Naast cocktails serveren we ook 🇲🇽 Mexicaans geïmporteerd frisdrank, 🍺 Mexicaanse  bieren, diverse wijn soorten,  maar ook het assortiment van uw keuze. Wij bieden u daarin de vrijheid aan om elk gewenst merk door ons te laten schenken aan uw gasten. Coca Cola of liever Pepsi? Sparkling Soda water met ijs en limoen? U kunt bij ons uw event vormgeven zoals u het wenst.