Loading...

Mexicaanse catering op elke locatie! 

Viva la Mexico is gespecialiseerd in mobiele Mexicaanse catering op locatie. En daar kunnen we -afhankelijk van de grootte van uw event en uw budget- ons Mexicaanse event- materiaal voor inzetten. Speciaal ontworpen en helemaal gethematiseerd in de Mexicaanse belevingswereld.

We cateren op verschillende manieren de heerlijkste gerechten. Of het nu gaat om snacks, borrelhapjes, comfortfood, streetfood of volwaardige gangen het kan allemaal. Van voorgerechten tot  tussengerechten tot desserts.

Belangrijk is dat u met ons deelt hoe u uw evenement wil vorm geven. Wij denken uiteraard graag met u mee. Welke setting of grootte uw event ook is. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden.

Heeft u toch nog een vraag? Mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Welke gerechten kiest u?

Het meest complete aanbod

Ons menu is een samenstelling van gerechten die we al jaren serveren. In de afgelopen 7 jaar hebben we er gerechten bij geplaatst en afgeschaald om uiteindelijk tot deze kaart te komen. De gerechten zijn stuk voor stuk succesnummers die bijna altijd in de smaak vallen van u en uw gasten.

Afhankelijk van uw budget en soort event raden wij aan om tussen de 3 en maximaal 5 gerechten te serveren aan uw gasten. Het is bij ons als catering bedrijf niet ongebruikelijk rekening te houden met dieet wensen. Halal opties zijn beschikbaar en zo zijn gluten vrij en veganistisch volledig beschikbaar. We raden aan dit van te voren goed te bespreken in het offerte traject.

Klik op bovenstaande button om ons menu te downloaden.

Welk materiaal wenst u in te zetten?

Welke vorm kiest u?

Beleving in de puurste vorm!

Ondersteun uw event:

Wacht dacht u van onze foodtruck? Of de Pop-Up Pagode tent. Ook vanaf onze MAYA-Bar kan zowel eten als drank worden geserveerd. We hebben maar liefst 7 bar-delen die losstaand of modulair ingezet kunnen worden.

Gezamenlijk vormen ze één grote bar. Voor bijvoorbeeld grote events met vele bezoekers. Al het materiaal kan ook gecombineerd ingezet worden. Zo kunnen we op langdurige of grote evenementen een heel dorp opzetten waarin bijvoorbeeld de Pagode tent weer kan dienen als voorraad opslag of mobiele mice en place keuken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Jouw event moet een succes worden. Met onze rollende foodtruck haal je sfeer, beleving en waardevolle ervaringen in huis voor je gasten. Onze foodtruck is speciaal ontworpen door een professioneel reclame-bureau. De uitvoering van creatieve elementen zijn onder andere uitgevoerd door een bedrijf die ook voor de Efteling rekwisieten produceert. 

De foodtruck heeft meerdere ingebouwde rookmachines aan boord waarin de gasten op show elementen getrakteerd worden waar ze kippenvel van krijgen. Het audiosysteem van onze foodtruck tovert indien gewenst Mexicaanse sferen tevoorschijn. 

De foodtruck van Viva la Mexico is een ware magneet voor je gasten. Het is dé meest originele foodtruck met smaakvolle keuken als  keuze. Hij is beschikbaar voor festivals, (bedrijfs) evenementen, beurzen of jouw event op maat. Contacteer ons voor de mogelijkheden! 

Perfecte bereiding op locatie!

Welke gerechten maken wij?

Viva la Mexico hanteert voor de catering in principe een vaste menu kaart. Daar staan onze gerechten op die we al jaren maken, waarvan we precies weten dat onze gasten hier echt aangenaam verrast door zijn, de smaken kloppen en de recepturen jaar in na jaar uit geperfectioneerd zijn.

We kunnen u met deze kaart dan ook altijd voorzien van elke vraag. Of het nu gaat om een borrel, verschillende gangen, een buffet of maaltijd vullende gerechten of toch liever een groot palet aan pluriformiteit en diversiteit. Met de kaart kunnen we u in elke Mexicaanse behoefte voorzien.

Maar we zijn een creatief bedrijf. We houden van creëren en koken. Dus als u speciale wensen heeft dan kunnen we die uitdaging aan gaan.
Of u nou echte hitte wilt voelen, dat ene gerecht zo graag op uw event wilt eten of wilt genieten van lactose vrije kaas. Wij maken het. Van Halal taco’s tot een Vegan kaas-fontein. Speciale wensen zijn altijd maatwerk en zullen worden geoffreerd op basis van ingrediënten en de tijd die onze chef koks nodig hebben om uw wensen te creëren.

Merkbeleving voor bedrijven: 

Mexicaans is een niche-market. Maar weinig bedrijven zijn zo gespecialiseerd als wij in de Mexicaanse cuisine met de daaraan gelieerde extensies binnen het foodsegment. Viva la Mexico werkt op een professionele manier samen met reclame en merkenbureau’s waarin promotie of het creëren van een brandbeleving centraal staat. Perceptie is everything.

Of het nu gaat om kip in een speciaal jasje te steken of bijpassende gerechten te serveren bij de lancering van een Bourbon op basis van pepers: wij doen het. Diverse soorten van kruisbestuiving zijn mogelijk.

We hebben dit in het verleden vaak gedaan. Van het Europese parlement in Luxemburg tot aan Sony die op maat gemaakte gerechten wenste die paste bij de liedjes van Harry Style bij een album release op het hoofdkantoor. We did it!

Van letterlijke branding op onze gerechten tot het inzetten van onze gespecialiseerde chef koks voor kook demonstraties of workshops.

Meer weten over een Collaps? Neem contact met ons op. Caramba!

Wij hebben een kleine groep. Kan dat? 

Natuurlijk serveren we ook een kleine groep. Zelfs de foodtruck is mogelijk voor een kleine groep. Houdt u er uiteraard wel rekening mee dat de kosten per pax (ook wel p.p) naar ratio hoger zijn bij een kleine groep dan bij een wat grotere groep. Dit heeft o.a. te maken met voorrijkosten.

Is de foodtruck of de pagode tent een optie die buiten uw budget valt? Dan is het wellicht slim om voor de optie van Live Cooking te kiezen. Er komt dan een chef-kok bij u op locatie en die kookt-afhankelijk van uw wensen- heerlijke cuisine. Vraagt u ons naar de mogelijkheden!

Echt alles is mogelijk!